MESEC DENA TRENING PRIMENETO AIKIDO VO KPA NAGE WAZA 100% OC

Nagewaza1 Nagewaza

注册的企业

指定地点兑换自行货远
价格
0.57 DCP
(1 DCP = 29.85 EUR )
仅限于在DealShaker上,DCP和欧元的汇率是固定的,交易的价值基于当前的汇率,汇率将跟随挖掘难度而变动
Coupons Available
43
推广何时结束
30/06/19
销售礼券
7
票券有效期
20/01/19 - 30/06/19
描述:
Унапредете го вашиот ум, дух и тело, вежбајте применето аикидо во КПА Наге Ваза. Аикидото е древна јапонска вештина која доживува свој развој и до денеска и која ги опфаќа најдобрите концепти на самоодбрана и стил на живот и снаоѓање во ризични ситуации и конфликти. Предноста на оваа боречка вештина е комплетен психо-физички развој на личноста и надминување на сопствените граници, ефикасност и координација на движења во просторот и развој на самодоверба и здобивање сигурност во секој момент.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Еден купон се однесува на месечен тренинг, кој содржи два термини неделно во КПА Наге Ваза---------------------Термини за тренинг се: Понеделник и Среда од 19 часот. Локација О.У.Круме Кепески Кисела Вода - Скопје -------------------------------------------------------------------------------------------------------Контакт тел. 070220855, меил: [email protected]
交易特殊的条款与条件 :
Плаќање 100% one coin
Контакт тел. 070220855
关于Merchant :
Grupa za individualen trening za PRIMENETO AIKIDO
Contact Merchant
Merchant 地址 ( 您能用推销的票券在任何指定的MERCHANT地址 ) :

附加指示 :

Еден купон се однесува на месечен тренинг, кој содржи два термини неделно во КПА Наге Ваза.

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform