PLATA PARTIALA 50% ONECOIN- FORMATIE PENTRU EVENIMENTE

olymp13 Olymp13

个体转卖者

指定地点兑换自行货远
价格
16.75 DCP
(1 DCP = 29.85 EUR )
仅限于在DealShaker上,DCP和欧元的汇率是固定的,交易的价值基于当前的汇率,汇率将跟随挖掘难度而变动
Coupons Available
20
推广何时结束
31/12/19
销售礼券
0
票券有效期
31/12/19 - 31/01/20

数量

描述:
Impresar, pentru reusita evenimentului dumneavostra, asigur formatie completa cu instrumentisti, solista vocala, sunet, boxe. Programarile se fac cu 1-12 luni in avans. Pentru petrecerile dv va oferim momente de neuitat!!! Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti, formata din instrumentisti cu studii muzicale, experienta in spectacole si evenimente de orice gen. Solista cu un repertoriu bogat, din folcorul vechi si nou , asigur muzica si spectacolul muzical pentru evenimentul special din viata dvs. In functie de preferinte, va punem la dispozitie: muzica populara, cafe concert, trupa de tinere absolvente de conservator, un trio cu o experienta impresionanta ce interpreteaza muzica clasica, cafe-concert, muzica de film, cover-uri, remixuri ale pieselor clasice.
交易特殊的条款与条件 :
Programarile se fac cu cel putin 1-12 luni in avans. Inainte de a achiziona cuponul, va rog sa sunati pentru a verifica disponibilatea perioadei.
Preturile difera in functie de eveniment si de dorintele dvs, exemplu:
-Clapa, Solista, Acordeon, amplificare=1000 Euro, din care 500 euro se achita in onecoin (1 cupon), restul de 500 euro se achita cash.
-Clapa, Solista, Solist, Acordeon,Vioara, amplificare, dj:=2000 Euro, din care 1000 se achita in onecoin (2 cupoane), diferenta de 1000 euro se achita cash.
In pretul cuponului nu intra cazarea si transportul, acestea vor fi asigurate de catre cumparator.
Ne putem deplasa oriunde in Romania, daca se asigura transportul si cazarea.
关于Merchant :
Persoana fizica, comercializez in sistem droppshipping orice gama de produse.
Contact Merchant
Merchant 地址 ( 您能用推销的票券在任何指定的MERCHANT地址 ) :

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform