ВАУЧЕР ЗА ЛАДИЛНИЦИ ЗА ВОДА,КОНДЕНЗАТОРИ ЗА КЛИМИ,ИНТЕРКУЛЕРИ,ВЕНТИЛАТОРИ,КОМПРЕСОРИ ЗА КЛИМИ,ЛАДИЛНИЦИ ЗА ПАРНО,ЛАДИЛНИЦИ ЗА МАСЛО,ДЕХИДРАТОРИ ЗА СИТЕ ВИДОВИ АВТОМОБИЛИ

注册的企业

指定地点兑换自行货远
价格
0.67 DCP
(1 DCP = 29.85 EUR )
仅限于在DealShaker上,DCP和欧元的汇率是固定的,交易的价值基于当前的汇率,汇率将跟随挖掘难度而变动
Coupons Available
47
推广何时结束
31/12/19
销售礼券
3
票券有效期
06/02/19 - 31/12/19

数量

描述:
ВАУЧЕР ЗА ПОПУСТ ПРИ КУПУВАЊЕ НА НАШИ ПРОДАЖНИ ПРОИЗВОДИ ВО ИЗНОС ОД 20 ЕВРА. СО ОВОЈ ВАУЧЕР НА БИЛО КОЈА ЦЕНА ОД ПРОИЗВОДОТ ШТО КЕ ГО КУПИТЕ КАЈ НАС АВТОМАТСКИ ДОБИВАТЕ -20 ЕВРА ОД МОМЕНТАЛНАТА ПРОДАЖНА ЦЕНА. ОВОЈ ВАУЧЕР ВАЖИ ИСКЛУЧИВО ЗА ПРОИЗВОДИТЕ НАВЕДЕНИ ВО "DEAL TITLE" ОСТАНАТИОТ ДЕЛ ОД ИЗНОСОТ МОЖЕТЕ ДА ГО ПЛАТИТЕ ВО КЕШ (КАРТИЦА) ИЛИ НА ФАКТУРА ВО НАШАТА ПРОДАВНИЦА. ОВОЈ ВАУЧЕР СЕ ОДНЕСУВА ИСКЛУЧИВО ЗА АВТОМОБИЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИ (ВАЖИ САМО ЗА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА)
交易特殊的条款与条件 :
ВО НАШАТА ПРОДАВНИЦА МОЖЕ ДА ГИ КУПИТЕ СИТЕ ЕЛЕМЕНТИ ОД РАЗЛАДНИОТ СИСТЕМ ЗА ПАТНИЧКИТЕ ВОЗИЛА ОД СИТЕ СВЕТСКИ АВТОМОБИЛСКИ МАРКИ

НИЕ СМЕ ОВЛАСТЕНИ ДИСТРИБУТЕРИ НА ПОЗНАТИОТ СВЕТСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА РАЗЛАДНИТЕ СИСТЕМИ НА АВТОМОБИЛИ НА "NISSENS" DENMARK
ЗА СЕКОЈ НАШ ПРОИЗВОД ДАВАМЕ ЕДНОГОДИШНА ГАРАНЦИЈА!

ОВОЈ КУПОН Е НАМЕНЕТ САМО ЗА КУПУВАЊЕ ОД ПАТНИЧКИОТ ПРОГРАМ НА ВОЗИЛАТА
ОСТАНАТИОТ ДЕЛ ОД ИЗНОСОТ МОЖЕТЕ ДА ГО ПЛАТИТЕ ВО КЕШ ВО ДУЌАН ИЛИ НА ФАКТУРА.

НАШАТА ДЕВИЗА Е: НОВОТО Е СЕКОГАШ ПОЕФТИНО ОД СТАРОТО!!!
НЕ ЧЕКАЈТЕ ДА ВЕ ИЗНЕНАДИ ЛЕТОТО ИЛИ ЗИМАТА,ЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАС И КЕ БИДЕТЕ ВЕДНАШ УСЛУЖЕНИ
关于Merchant :
Specijalizirana kompanija za prodazba na delovi (Ladilnici za voda,kondenzatori za klima,evaporatori,ladilnici za parno,Interkuleri,ventilatori,kompresori za klima,...) vo sistemot za ladenje i greenje na site tipovi avtomobili,kamioni,avtobusi,traktori,gradezni masini.... od svetskiot brend "NISSENS" DENMARK.
Contact Merchant
Merchant 地址 ( 您能用推销的票券在任何指定的MERCHANT地址 ) :

附加指示 :

VAZI SAMO ZA REPUBLIKA MAKEDONIJA

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform