PLATA PARTIALA 50% ONECOIN- FORMATIE PENTRU EVENIMENTE

olymp13 Olymp13

Einzelunternehmen

am Standort abholen
Preis
16.75 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE hat exklusiv für DealShaker eine feste Rate. Der Wert basiert auf dem aktuellen Umtauschkurs und ändert sich auf der Basis von Schwierigkeiten in der Förderung. DealShaker garantiert keinen Verkaufspreis von ONE
Verfügbare Coupons
20
Die Promotion endet
31/12/19
Verkaufte Coupons
0
Gültigkeit der Coupons
31/12/19 - 31/01/20

Menge

Beschreibung:
Impresar, pentru reusita evenimentului dumneavostra, asigur formatie completa cu instrumentisti, solista vocala, sunet, boxe. Programarile se fac cu 1-12 luni in avans. Pentru petrecerile dv va oferim momente de neuitat!!! Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti, formata din instrumentisti cu studii muzicale, experienta in spectacole si evenimente de orice gen. Solista cu un repertoriu bogat, din folcorul vechi si nou , asigur muzica si spectacolul muzical pentru evenimentul special din viata dvs. In functie de preferinte, va punem la dispozitie: muzica populara, cafe concert, trupa de tinere absolvente de conservator, un trio cu o experienta impresionanta ce interpreteaza muzica clasica, cafe-concert, muzica de film, cover-uri, remixuri ale pieselor clasice.
Deal-spezifische Geschäftsbedingungen des Händlers :
Programarile se fac cu cel putin 1-12 luni in avans. Inainte de a achiziona cuponul, va rog sa sunati pentru a verifica disponibilatea perioadei.
Preturile difera in functie de eveniment si de dorintele dvs, exemplu:
-Clapa, Solista, Acordeon, amplificare=1000 Euro, din care 500 euro se achita in onecoin (1 cupon), restul de 500 euro se achita cash.
-Clapa, Solista, Solist, Acordeon,Vioara, amplificare, dj:=2000 Euro, din care 1000 se achita in onecoin (2 cupoane), diferenta de 1000 euro se achita cash.
In pretul cuponului nu intra cazarea si transportul, acestea vor fi asigurate de catre cumparator.
Ne putem deplasa oriunde in Romania, daca se asigura transportul si cazarea.
Über den Händler :
Persoana fizica, comercializez in sistem droppshipping orice gama de produse.
Händler kontaktieren
Händleradressen ( Sie können Ihren Deal-Coupon mit jeder der zugewiesenen Adressen des Händlers benutzen ) :

DealShaker übernimmt keine Verantwortung für Inhalte Dritter, die auf der Plattform veröffentlicht werden