**INCHIRIERE SALĂ DE CONFERINȚE 100% ONECOIN/ CONFERENCE ROOM RENT 100% ONECOIN**

GPHotel1 GPhotel1

Registriertes Unternehmen

am Standort abholen
Preis
1.88 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE hat exklusiv für DealShaker eine feste Rate. Der Wert basiert auf dem aktuellen Umtauschkurs und ändert sich auf der Basis von Schwierigkeiten in der Förderung. DealShaker garantiert keinen Verkaufspreis von ONE
Verfügbare Coupons
15
Die Promotion endet
31/12/19
Verkaufte Coupons
10
Gültigkeit der Coupons
27/08/18 - 31/12/19

Menge

Beschreibung:
Sală de conferințe modernă de 20 de locuri, dotată cu videoproiector și cu acces gratuit la internet. Poate fi folosită și ca birou pentru întâlniri de afaceri, oferind acces la imprimantâ și scanner. În incinta hotelului aveți acces la restaurant cu 70 locuri și camere de 3 stele *** recent renovate, parcare gratuită supravegheată video, rampa pentru persoane cu disabilități, recepție 24/7, roomservice 24/7, acces facil pe DN1 la intrarea în Ploiești.
Deal-spezifische Geschäftsbedingungen des Händlers :
Un cupon reprezinta inchirierea salii de conferinta pentru o perioada de 3 ore.
Programarea se va face telefonic cu minimum o săptămâna înainte.
Vă rugăm să vă prezentați cu voucherul la recepția hotelului.
Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați telefonic.
Über den Händler :
Construit la finele anului 2011, GP Hotel este cea mai moderna constructie din Ploiesti. Intr-o atmosfera ce imbina eleganta cu rafinamentul vremurilor noastre GP Hotel si-a castigat remunele de-a lungul timpului fiind considerat un nou punct de reper al orasului Ploiesti.

GP Hotel este amplasat pe artera principala a Municipiului Ploiesti, la doar 200 m de Hipodromul din Ploiesti si dupa baza sportiva Green Arena, astfel incat sa va bucurati de ritmul si magia orasului. Locatia garanteaza accesul rapid la majoritatea obiectivelor si atractiilor din orasul Ploiesti.

Punem la dispoziţia clienţilor şi al oaspeţilor lor 19 de camere, 12 twin si 7 duble, complet mobilate si utilate, 60 de locuri in restaurant, 25 de locuri in sala de conferinte.De asemenea, avem o paleta de servicii si facilitati mai mult decat bogata: receptie 24/7, camera nefumatori, camera fumatori, camera bagaje, acces card, grup sanitar individual, televizor LCD, aer conditionat, internet wireless, linie telefonica internationala, minibar, produse de ingrijire personala, spalatorie, curatatorie chimica, servicii de calcat imbracaminte, fax, copiator, parcare clienti.

Hotelul nostru este alegerea perfecta pentru dumneavoastra, daca doriti un sejur pe o perioada indelungata sau pentru un citybreak de o noapte.

FACILITATILE CAMERELOR NOASTRE

Mic dejun Aer conditionat Parcare Animale

Room service Sala fitness TV LCD Wi-Fi Gratuit
Händler kontaktieren
Händleradressen ( Sie können Ihren Deal-Coupon mit jeder der zugewiesenen Adressen des Händlers benutzen ) :

DealShaker übernimmt keine Verantwortung für Inhalte Dritter, die auf der Plattform veröffentlicht werden