BEAUTY SALON BOUDOIR STUDIO PRIVE

Registered Business

Redeem at Location
Price
1.01 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE is with a fixed rate for DealShaker exclusively. Value is based on the current exchange rate, and will change based on change in mining difficulty. DealShaker does not guarantee the selling price of ONE
Coupons Available
0
Promotion ends
31/08/17
Coupons Sold
50
Coupons Validity
02/05/17 - 31/08/17
Description:
OFERIM SERVICII CE SE POT EFECTUA IN SALONUL NOSTRU PENTRU URMATOARELE DEPARTAMENTE: coafor, manichiura-pedichiura, remodelare corporala, cosmetica, gene fir cu fir, make-up. Acest loc unic si minunat a luat fiinta de la ideea a doi frati: Eduard Dabican si Edina Borza in norocoasa zi 13 februarie :), anul 2012. Pasiune si dorinta de a rasfata oamenii, atentia acordata in intregime clientului si starea de bine au fost elementele cheie in crearea conceptului. Probabil te intrebi de unde vine numele... Cum la noi nimic nu este intamplator, ideea de Boudoir reprezinta perfect conceptul nostru. Aceea camera frantuzeasca , intima , camera in care intri pentru a te transforma si straluci zilnic in orice context. Designul si ambianta dedicate rasfatului tau sustin si definesc conceptul. Intimitatea, confidentialitatea si discretia sunt nelipsite la orice vizita in salonul nostru. Stilul si rafinamentul insotesc toata experienta deoarece tu pentru noi esti in centrul atentiei. Ce ne face unici si de neconfundat, este atentia la detalii si responsabilitatea. In procesul de creatie suntem atenti la lookul final, la modul in care elementele se completeaza si formeaza un lifestyle, nu doar un look. Toata aceasta minunata poveste, se transforma in realitate. Echipa Boudoir face acest vis sa devina realitate pentru tine!
Deal Specific Terms & Conditions from the Merchant :
CONTRAVALOAREA UNUI voucher valoric ESTE DE 30 euro (3,08 OC) SI POATE FI FOLOSIT LA URMATOARELE SERVICII LA ALEGERE:
1.COAFOR
2.MANICHIURA-PEDICHIURA-UNGHII TEHNICE
3.REMODELARE CORPORALA
4.COSMETICA
5.GENE FIR CU FIR
6.MAKE-UP

Se pot achizitiona mai multe vouchere valorice in functie de dorintele fiecarui client.
Programarea se va face telefonic ( +40722.390.107 ; +40736.621.009) cu 24h inainte.
Anularea de asemenea se va face cu 24h inainte.
About the Merchant :
Acest loc unic si minunat a luat fiinta de la ideea a doi frati: Eduard Dabican si Edina Borza in norocoasa zi 13 februarie :), anul 2012.

Pasiune si dorinta de a rasfata oamenii, atentia acordata in intregime clientului si starea de bine au fost elementele cheie in crearea conceptului.

Probabil te intrebi de unde vine numele...

Cum la noi nimic nu este intamplator, ideea de Boudoir reprezinta perfect conceptul nostru. Aceea camera frantuzeasca , intima , camera in care intri pentru a te transforma si straluci zilnic in orice context. Designul si ambianta dedicate rasfatului tau sustin si definesc conceptul.

Intimitatea, confidentialitatea si discretia sunt nelipsite la orice vizita in salonul nostru. Stilul si rafinamentul insotesc toata experienta deoarece tu pentru noi esti in centrul atentiei.

Ce ne face unici si de neconfundat, este atentia la detalii si responsabilitatea. In procesul de creatie suntem atenti la lookul final, la modul in care elementele se completeaza si formeaza un lifestyle, nu doar un look.

Toata aceasta minunata poveste, se transforma in realitate. Echipa Boudoir face acest vis sa devina realitate pentru tine!
Contact Merchant
Merchant Addresses ( you can use your Deal Coupon in any of the assigned addresses of the Merchant ) :

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform