BEEMAG MIERE DE ROMANATI - MIERE POLIFLORA NET 1 kg 50% ONECOIN

Registered Business

Redeem at Location
Price
0.10 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE is with a fixed rate for DealShaker exclusively. Value is based on the current exchange rate, and will change based on change in mining difficulty. DealShaker does not guarantee the selling price of ONE
Coupons Available
162
Promotion ends
31/01/19
Coupons Sold
38
Coupons Validity
21/07/18 - 31/01/19
Description:
BEEMAG MIERE DE ROMANATI - PRODUCATOR AUTORIZAT - DSV 1762/2015 Pentru vizualizarea activitatii din stupina accesati profilul de Facebook din linkul de mai jos https://www.facebook.com/BeeMAG.ro/ Mierea polifloră rezulta din nectarul florilor mai multor plante, din acest motiv, gustul si culoarea pot fi diferite. Este considerata o miere completa, ea stimuland pofta de mancare, faciliteaza digestia, imbunatateste activitatea inimii, ficatului, creste procentul de hemoglobina in sange. Este de asemenea un bun remediu contra oboselii fizice sau intelectuale. Aparitia cristalizarii este un fenomen specific mierii de calitate si nu afecteaza proprietatile acesteia.
Deal Specific Terms & Conditions from the Merchant :
Un cupon reprezinta 50% din pretul pentru un borcan cu greutatea de 1 kg de miere poliflora care este de 6 euro per 1 kg. Diferenta de 3 euro (sau contravaloarea in moneda nationala) se achita cash la ridicarea produsului.
Mierea poate fi ridicata de la sediul din Mun. Caracal, Jud. Olt, Str. Craiovei Nr. 160A sau poate fi livrata prin curier, cheltuiala fiind suportata de client.
Mierea provine din stupina proprie si este in cantitate de peste 300 kg.
Pentru cine doreste cantitati mai mari va rog sa ma contactati la numarul 0761618967 pentru a stabili disponibilitatea in stoc si perioada de ridicare sau livrare.
About the Merchant :
Apicultor autorizat, detin 240 familii de albine, vand produse apicole de calitate 100% naturale din productie proprie.
- *************************************************************************************************************************************************
Authorized beekeeper, I have 240 bees hives families and I sell quality honey and other products.
CUI 35047235 / Autorizatie DSV 1762 / 2015
Contact Merchant
Merchant Addresses ( you can use your Deal Coupon in any of the assigned addresses of the Merchant ) :

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform