COROANA DE PORTELEN PE ZIRCONIU

CrinaGalescu STOMATOLOGIE

Registered Business

Redeem at Location
Price
3.54 ONE
(1 ONE = 42.33 EUR )
ONE is with a fixed rate for DealShaker exclusively. Value is based on the current exchange rate, and will change based on change in mining difficulty. DealShaker does not guarantee the selling price of ONE
Coupons Available
3
Promotion ends
30/11/18
Coupons Sold
47
Coupons Validity
31/01/18 - 31/12/18
Description:
Coroana dentara este modalitatea prin care un dinte care a suferit diferite afectiuni (deteriorare, pigmentere excesiva, abraziune) este restaurat, aducandu-l la forma, dimensiunea si culoarea dintelui natural. Pentru a putea fi acoperit de o coroana dintele trebuie slefuit pt a crea spatiul necesar. Pregatirea dintelui pt coroana impune de cele mai multe ori ca dintele sa fie devitelizat (extirparea nervului). Coroana se mai foloseste atunci cand lipsesc mai multi dinti si inlocuirea se realizeaza printr-o punte care se sprijina pe dintii adiacenti bresei. Coroanele dentare pot fi metalice, metalo-acrilice, acrilice, ceramice (portelan), zirconiu, portelan pe zirconiu. Coroana de portelan pe zirconiu este obtinuta prin frezare computerizata a unui bloc de zirconiu urmata apoi de adaugarea succesiva de straturi deceramica. Reprezinta ultima tehnologie in materie de estetica dentara. Tehnologia de prelucrare a zirconiului (scanare, frezare, sinterizare) realizeaza un aspect estetic si functional superior coroanei metalo-ceramice (de portelan) oferindu-i un aspect apropiat dintelui natural. Este ideala pentru acoperirea dintilor afectati estetic sau in lucrarile dentare de intindere mica. Este biocompatibil, nu produce reactii secundare alergice sau iritative.
Deal Specific Terms & Conditions from the Merchant :
Cuponul reprezinta contravaloarea a 50% din lucrare diferenta urmand sa se plateasca la cabinet.
Dupa achizitionarea cuponului va rugam sa ne contactati pentru stabilirea programarii.
Daca pacientul detine o radiografie poate veni cu ea la cabinet.
Programarea se va face in frunctie de disponibilitate.
About the Merchant :
Stomatologia este știința care se ocupă cu studiul formațiunilor anatomice și cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavității orale. Formațiunile anatomice care fac obiectul stomatologiei sunt grupate sub numele de aparat dento-maxilar.
Contact Merchant
Merchant Addresses ( you can use your Deal Coupon in any of the assigned addresses of the Merchant ) :

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform