de inchiriat SALTEA GONFLABILA BUBLE PLAY CENTER 4 IN 1 HAPPY HOP

romayer3 Alex

Individual business

Redeem at Location
Price
19.40 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE is with a fixed rate for DealShaker exclusively. Value is based on the current exchange rate, and will change based on change in mining difficulty. DealShaker does not guarantee the selling price of ONE
Coupons Available
287
Promotion ends
31/03/18
Coupons Sold
313
Coupons Validity
10/12/17 - 31/03/18
Description:
Spatiu de joaca gonflabil pentru sarit. Spatiul de joaca este gata de folosit in maximum 2 minute si este conectat in permanenta la un compresor de aer. Materialele folosite sunt de o calitate foarte buna, plasa de siguranta din dotare asigura protectia utilizatorilor. Caracteristici: saltea pentru sarit, plasa de siguranta,loc de joaca cu bile, tobogan, cos de baschet. Pachetul contine: spatiul de joaca; compresor; geanta de transport; kit pentru reparatii minore; 30 bile de plastic; manual cu instructiuni in limba romana. Caracteristici tehnice: material PVC industrial cu cusatura dubla; standarde de calitate : CE/EN71; GS; EMC/BS/SAA; 00.3/16CFR1505; UL; ASTM. Dimensiuni dupa asamblare:300x280x175 cm. Greutate proprie: 16 kg. Greutate maxima admisa: 130 Kg. Maximum 3 jucatori in acelasi timp. Varsta 3 ani +.
Deal Specific Terms & Conditions from the Merchant :
Spatiul de joaca se inchiriaza pe minim 3 ore si se inchiriaza doar in Romania
Inainte de a achizitiona cupoane va rog apelati pentru a verifica disponibilitatea spatiului in intervalul orar si ziua dorita de dumneavoastra.
Bonus un personaj la alegere pentru copilul dumneavoastra.
About the Merchant :
Inchiriez pentru petreceri copii, locuri de joaca si jucarii gonflabile.
Contact Merchant
Merchant Addresses ( you can use your Deal Coupon in any of the assigned addresses of the Merchant ) :

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform