**DISCOUNT CUPON 50% ONECOIN-DULCEATA DE GHIMBIR**

cornulabundentei Cornul Abundentei

Individual business

Redeem at Location
Price
0.05 ONE
(1 ONE = 42.33 EUR )
ONE is with a fixed rate for DealShaker exclusively. Value is based on the current exchange rate, and will change based on change in mining difficulty. DealShaker does not guarantee the selling price of ONE
Coupons Available
197
Promotion ends
31/12/19
Coupons Sold
3
Coupons Validity
29/08/18 - 31/12/19
Description:
Folosit la prepararea diferitelor preparate culinare, ghimbirul oferă gust și o veritabilă porție de sănătate. Astfel că este indicat să îl consumi cât mai des posibil să îl adaugi inclusiv în apa pe care o bei zilnic. Efectele sale pozitive nu vor întârzia să apară. Puternic antiinflamator natural. Unul dintre miile de motive pentru care este ghimbirul apreciat în întreaga lume este faptul că oferă un efect puternic anti-inflamator, astfel că dacă ai parte de dureri articulare poți să le calmezi consumând ghimbir. Fiind bogat în antioxidanți de calitate, stimulează circulația sangvină și ajută la eliminarea toxinelor și la o digestie corectă. Cantitatea de vitamina C îți oferă protecție împotriva radicalilor liberi și combate îmbătrânirea prematură. Un alt motiv important pentru care ar trebui să începi să consumi ghimbir în cazul în care nu o faci deja este acela că sporește producția de colagen, contribuie la repararea pereților vaselor sangvine, a cartilajelor, ligamentelor cât și a oaselor. Ingrediente: ghimbir, zahar, apa. Borcane de 450 ml, cu capac metalic.
Deal Specific Terms & Conditions from the Merchant :
Un cupon reprezinta o plata partiala in valoare de 10 lei. Diferenta de 10 lei/sticla se va plati cash la ridicarea produsului.
Produsele se aduc la comanda, livrarea se face in termen de 7-10 zile.
Monedele incasate din aceasta tranzactie vor fi donate pentru proiectul "Mananca sanatos si hraneste un copil".
About the Merchant :
Vanzator individual produse agricole, traditionale, diverse articole de imbracaminte, incaltaminte,bijuterii.
Contact Merchant
Merchant Addresses ( you can use your Deal Coupon in any of the assigned addresses of the Merchant ) :

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform