Pachet 5 sedinte terapie Theta healing - cupon valoric

succesangelic888 Angi Ciocoiu

Individual business

Redeem at Location
Price
3.69 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE is with a fixed rate for DealShaker exclusively. Value is based on the current exchange rate, and will change based on change in mining difficulty. DealShaker does not guarantee the selling price of ONE
Coupons Available
10
Promotion ends
30/09/17
Coupons Sold
0
Coupons Validity
01/09/17 - 15/12/17
Description:
Theta Healing este o terapie de vindecare la nivel emotional, mental, fizic si spiritual. Lucrul cu tehnicile ThetaHealing este surprinzator pentru mintea logica si totusi aliniat cu noile dovezi si argumente stiintifice despre structura si functionarea lumii aduse de fizica cuantica. Prima sedinta dureaza 90 de minute, iar urmatoarele 60 minute.
Deal Specific Terms & Conditions from the Merchant :
Costul total al sedintelor este de 220 euro, iar acesta este un cupon valoric de 50%, iar diferenta se va achita ulterior in euro sau lei.
Pentru programari va rog sa ma sunati inainte de a cumpara cupoane.
Cupoane vor putea fi folosite din data de 01.09.2017.
Sedintele vor avea loc in Bucuresti, la cabinet privat (locatia va fi anuntata in momentul programarii), iar pentru cei din provincie sedintele pot avea loc pe Skype sau telefonic.
About the Merchant :
Ca formare profesionala sunt economist, iar o parte din viata mea am lucrat ca functionar public. Ajunsa in acest sistem am realizat foarte clar ca nu e ceea ce imi doresc sa fac toata viata si am inceput sa ma intreb din ce in ce mai des „ce mi-ar place mie sa fac?”

Asa ca am ajuns sa fac cursuri de Comunicare, Persuasiune, Programare Neurolingvistica (NLP). Nici dupa toate astea nu am gasit un raspuns la intrebarea mea, dar am inteles foarte clar ca ceea ce imi place mie, este sa lucrez cu oamenii.

Cautarile mele au continuat pana am ajuns sa cunosc tehnica Theta Healing si sa obtin cele mai bune rezultate din viata mea. O sa enumar doar cateva dintre ele:

- am reusit sa ma conectez cu Divinitatea (cu D-zeu) si sa realizez ca daca renunt la a trai cu incrancenare si dorinta de control, lucrurile sunt foarte simple si rezultatele apar mult mai repede si ca intotdeauna avem ghidare divina si ajutor, daca il cerem;
- am reusit sa ma despovarez de un imprumut in franci elvetieni care devenise coplesitor pentru bugetul familiei noastre si pentru care nu gaseam nici o solutie cu mintea logica,dar prin tehnica Theta Healing am reusit sa rezolvam totul intr-un mod nesperat de avantajos;
- un alt aspect pentru care sunt recunoscatoare este ca am putut rezolva o problema de sanatate pentru baiatul meu.

Practicand Theta Healing am ajuns sa iau contact cu alte tehnici extraordinare cum sunt Access Bars si Access Facelift. Acestea sunt instrumente valoaroase pentru cei care sunt foarte stresati, au mentalul foarte incarcat, nu se pot relaxa usor, nu sunt foarte confortabili sa faca meditatie, dar efectele care se obtin sunt miraculoase.

Acum, pot sa spun, ca am instrumentele necesare pentru a te ajuta sa-ti rezolvi probleme din diverse arii ale vietii tale, cum ar fi:
- relatii
- stima de sine scazuta
- sanatate
- financiare
- probleme emotionale de orice fel.

Experienta mea din ceea ce am obtinut eu si din ceea ce au obtinut oamenii cu care am lucrat, mi-a aratat foarte clar ca orice problema poate fi rezolvata, oricat de grea ar parea ea.

Asa ca iti poti da voie sa crezi ca si problema ta are o rezolvare atat timp cat esti dispus sa o gasesti.

Eu ma angajez sa fiu alaturi de tine cu toate studiile, abilitatile si experienta mea pe care le-am acumulat pana acum, iar pe tine te astept sa vii cu deschidere catre solutiile la problema ta. Poate ca ai observat deja, ca de multe ori, solutiile pot fi altele decat cele pe care ni le imaginam noi.
Contact Merchant
Merchant Addresses ( you can use your Deal Coupon in any of the assigned addresses of the Merchant ) :

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform