TIPOGRAFIE DE INALTA CALITATE

Registered Business

Redeem at Location
Price
55.00 EUR + 1.30 ONE
(1 ONE = 42.33 EUR )
ONE is with a fixed rate for DealShaker exclusively. Value is based on the current exchange rate, and will change based on change in mining difficulty. DealShaker does not guarantee the selling price of ONE
Coupons Available
9999
Promotion ends
30/04/18
Coupons Sold
1
Coupons Validity
25/04/17 - 30/04/18
Description:
Produse si servicii pe care le executam la Tipografia Master Print Super Offset: CATALOAGE ALBUME DE ARTA, CARTI REVISTE SI BROSURI AGENDE MAPE FLYERE, VOLANTE SI AFISE PRE-PRESS Tipografia este dotata cu department propriu de Prepress. Sistemul de output cuprinde: Computer-to-plate Kodak TRENDSETTER 400/Platesetter... TIPAR DIGITAL Am ales tehnologie de ultima generatie si folosim o presa digitala color Xerox C75... TIPAR OFFSET FINISARE-LEGATORIE
Deal Specific Terms & Conditions from the Merchant :
Deoarece produsele si serviciile sunt personalizate pentru fiecare lucrare in parte, am emis cupoane valorice cu ajutorul carora se pot achita lucrari 50% in euro si 50% in ONE. Valoare unui cupon este de 110 euro.
De aceea, va rugam sa ne contactati pentru a solicita oferta de pret in functie de caracteristicile lucrarii: design, hartie/carton, culori, legatorie etc. Apoi, in functie de valoarea lucrarii, stabiliti cate cupoane trebuie sa achizitionati pentru a acoperi costul total.
De exemplu: daca o lucrare are valoarea de 1100 euro, se achizitioneaza 10 cupoane cu o valoare de 110 euro.

Contact: victorradulescu1@yahoo.com (tel.: 0744 580011)
About the Merchant :
Tipografia Master Print Super Offset a fost infiintata in anul 1994, reusind in scurt timp sa devina una dintre cele mai cunoscute tipografii din Bucuresti si nu numai.

Calitatea tiparului, promptitudine serviciilor, seriozitatea angajatilor sunt numai cateva din lucrurile apreciate de clienti tipografiei noastra, de colaboratori si furnizori. Portofoliul de lucrari al tipografiei Master Print cuprinde o gama larga de tiparituri, de la indispensabila carte de vizita, pana la albume de arta de o acuratete desavarsita.

Colectivul si utilajele noastre performante transfoma serviciile noastre intr-o solutie pentru nevoile fiecarui client. Pentru a tine pasul cu exigentele clientilor in materie de calitate, tipografia achizitioneaza periodic utilaje noi pentru a oferi randamentul si standardul de calitate de cel mai inalt nivel.

Tiparul, de tip offset, se executa pe masini plane. Tipografi, masinisti, mecanici, taietori, legatori, un total de 101 angajati, alcatuiesc impreuna o echipa care reuseste sa scoata de cele mai multe ori lucrari ce ating perfectiunea.

Culorile Pantone sau policromiile ce imbraca hartia dublu cretata, offset sau cartoanele speciale sunt alese impreuna cu dumneavoastra pentru a va sustine eforturile de promovare si evidentiere a produselor. Misiunea noastra este cea de a oferi clientilor nostri cea mai buna calitate.

Pentru noi, fiecare proiect este o provocare.
Contact Merchant
Merchant Addresses ( you can use your Deal Coupon in any of the assigned addresses of the Merchant ) :

Additional Instructions :

Va rugam contactati-ne pentru a stabili conditiile de executare a lucrarii pe care o doriti efectuata.

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform