PLIMBARE SI AGREMENT CU LIMUZINE / Walk and recreation by limo CUPON DISCOUNT 50 %

Negócio registado

Reembolso no local
Preço
1.08 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE é uma taxa fixa exclusiva para a DealShaker. O valor tem como base a taxa de câmbio atual, sendo alterado com base na alteração da dificuldade de mineração. A DealShaker não garante o preço de venda de ONE
Cupões Disponíveis
42
A promoção termina
31/12/19
Cupões Vendidos
8
Validade dos Cupões
02/02/19 - 31/01/20

Quantidade

Descrição:
Cuponul reprezinta 50% din pretul unei curse! 1 cupon + 150ron pentru 1ora cu limuzina HOVER*** de 6 locuri 2 cupoane + 300 ron pentru 1 ora cu limuzina DODGE***** sau CHRYSLER***** cu 8 locuri. SAMPANIA BAR ESTE INCLUSA IN PRET! ********************************************************************************************************** The cupon represents 50% of the ride's price! 1 cupon + 150 ron for 1 hour in the HOVER*** limousine that has a capacity of 6 people. 2 cupons + 300 ron for 1 hour in the DODGE***** or CHRYSLER***** limousines that have a capacity of 8 people. Champagne bar is included.
Termos e Condições do Comerciante Específicos para a Oferta :
Programati prin telefon cursa, cu minim 3 ore inainte.
Pentru utilizare este necesara prezentarea cuponului printat.

**************************************************************
The printed coupon is required in order to use it.
Sobre o Comerciante :
Avem intotdeauna pregatita o limuzina de rezerva, in cazul in care se ivesc situatii neasteptate in intervalul de timp in care ai inchiriat limuzina pentru eveniment. Limuzina de rezerva se va incadra in standardele pentru care ai optat.

Anumite evenimente din viata trebuie sarbatorite intr-un mod fastuos, astfel incat sa vi le amintiti cu placere toata viata. Nu in fiecare zi veti avea parte de o plimbare cu limuzina, de exemplu, aceasta fiind mijlocul de transport ideal pentru cele mai grozave petreceri.

07limuzina va pune la dispozitie inchirieri limuzine sport sau elegante, in functie de ocazia pentru care vreti sa o inchiriati. Acestea sunt perfecte pentru orice eveniment special, indiferent ca este vorba de o nunta, un botez, petreceri aniversare, noaptea banchetului, petreceri pentru burlaci si burlacite sau de ce nu, chiar si cu ocazia trecerii in noul an.

Limuzina este special creata, pentru a va bucura de o calatorie de lux si confortabila, ajungand la destinatie la timp si in maxima siguranta. 07limuzina este o companie specializata in inchirieri limuzine, avand o excelenta reputatie pentru profesionalitatea serviciilor oferite (inchirieri limuzine) si o vasta experienta in domeniu.
Contactar Comerciante
Endereços do Comerciante ( pode utilizar o seu Cupão-Oferta em qualquer um dos endereços atribuídos do Comerciante ) :

Instruções adicionais :

http://agentiavisultau.ro/
Pentru programarea cursei apelati persoana de contact
Constantin Lamba - tel. 0754689462

A DealShaker não se responsabiliza por conteúdos de terceiros publicados na plataforma