Rent-A-Car MERCEDES VITO (without driver) Cupon discount 50 %

Negócio registado

Reembolso no local
Preço
0.94 ONE
(1 ONE = 42.33 EUR )
ONE é uma taxa fixa exclusiva para a DealShaker. O valor tem como base a taxa de câmbio atual, sendo alterado com base na alteração da dificuldade de mineração. A DealShaker não garante o preço de venda de ONE
Cupões Disponíveis
40
A promoção termina
31/12/19
Cupões Vendidos
10
Validade dos Cupões
02/02/19 - 31/01/20
Descrição:
07Limuzina inchiriaza Mercedes Vito de 8+1 locuri, fara sofer, pe teritoriul Romaniei. Inchirierea pentru o zi (24h) este 80 euro, din care 50% in OneCoin. 1CUPON = 40euro; 1CUPON + 40euro = 1 zi (24h); 2CUPOANE + 80euro=2 zile(48h); etc. Limuzine Vis, vine in intampinarea clientilor cu 3 autoturisme Mercedes Vito (8+1) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 07Limuzina rents Mercedes Vito 8 + 1 seats, without driver, on the territory of Romania. Renting for 1 day (24h) is 80 euros, of which 50% is in OneCoin. 1CUPON = 40euro; 1CUPON + 40euro = 1 day (24h); 2CUPOANE + 80euro = 2 days (48h); and so on; Limousine VIS comes to meet customers with 3 Mercedes Vito cars (8 + 1).
Termos e Condições do Comerciante Específicos para a Oferta :
Inainte sau imediat dupa achizitionarea cuponului / cupoanelor, luati legatura cu persoana de contact.
Pentru a beneficia de oferta, rezervati cursa cu minim 12 ore inainte.
Pentru pornirea in cursa, prezentati cuponul printat, diferenta in euro sau ron si suma ce reprezinta garantia.
Utilizarea cupoanelor pentru deplasarea in afara teritoriului Romaniei se poate realiza numai cu acordul persoanei de contact.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Before or after the coupon / coupons purchase, contact merchant phone.
To take advantage of the offer, reserve the race at least 12 hours ahead.
To start the race, show the printed coupon, the euro or RON difference and the amount representing the guarantee.
Use of coupons for travel outside Romania may only be done with the consent of the contact person.
Sobre o Comerciante :
Avem intotdeauna pregatita o limuzina de rezerva, in cazul in care se ivesc situatii neasteptate in intervalul de timp in care ai inchiriat limuzina pentru eveniment. Limuzina de rezerva se va incadra in standardele pentru care ai optat.

Anumite evenimente din viata trebuie sarbatorite intr-un mod fastuos, astfel incat sa vi le amintiti cu placere toata viata. Nu in fiecare zi veti avea parte de o plimbare cu limuzina, de exemplu, aceasta fiind mijlocul de transport ideal pentru cele mai grozave petreceri.

07limuzina va pune la dispozitie inchirieri limuzine sport sau elegante, in functie de ocazia pentru care vreti sa o inchiriati. Acestea sunt perfecte pentru orice eveniment special, indiferent ca este vorba de o nunta, un botez, petreceri aniversare, noaptea banchetului, petreceri pentru burlaci si burlacite sau de ce nu, chiar si cu ocazia trecerii in noul an.

Limuzina este special creata, pentru a va bucura de o calatorie de lux si confortabila, ajungand la destinatie la timp si in maxima siguranta. 07limuzina este o companie specializata in inchirieri limuzine, avand o excelenta reputatie pentru profesionalitatea serviciilor oferite (inchirieri limuzine) si o vasta experienta in domeniu.
Contactar Comerciante
Endereços do Comerciante ( pode utilizar o seu Cupão-Oferta em qualquer um dos endereços atribuídos do Comerciante ) :

Instruções adicionais :

Persoana de contact:
Constantin Lamba,
telefon/phone: +40 754 689 462

A DealShaker não se responsabiliza por conteúdos de terceiros publicados na plataforma