Oferta personalizata ptr user mirel777 - Pensiune plutitoare in Delta Dunarii // 100% Onecoin

Зарегистрированный бизнес

Погасить в торговой точке
Цена
37.50 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE — с фиксированной ставкой исключительно для DealShaker. Значение основано на текущем обменном курсе и будет меняться в зависимости от изменения сложности добычи. DealShaker не гарантирует продажную цену в ONE
Доступно купонов
0
Завершение промоакции
22/10/19
Продано купонов
1
Срок действия купонов
22/09/19 - 22/10/19
Описание:
** Amplasat strategic la “porţile” Deltei Dunării, Vaporul Energia- Pensiunea plutitoare, merită avut în vedere de cei care vor sa se relaxeze intr-un mediu de basm. Acesta este situat la 2.5 km de la iesirea din Murighiol (km 63). Localitate situata la 4 km de Uzlina si 38 km de Tulcea, in judetul Tulcea, intre tarmul de Est al Lacului Razim si malul drept al bratului Sfantu Gheorghe. După ce ieşiţi din Murighiol (în direcţia Dunavăţu de Jos), faceţi la stânga la primul drum şi mai mergeţi aproximativ 2,5 km (coordonate GPS: 45.043124, 29.194794). Vaporul este ancorat la malul drept al braţului Sfântu Gheorghe al Dunării, într-o zonă foarte bine aleasă, cu mulţi copaci şi loc de parcare, beneficiind de un “view” greu de găsit în altă parte. Dacă vă număraţi printre cei dornici de aventură, pentru care conceptul de “vacanţă activă” nu este doar un slogan şi, în acelaşi timp, căutaţi o ieşire la pescuit în Delta Dunării, Vaporul Energia vă aşteaptă . Are amenajat 10 cabine şi un careu care este folosit ca o sală multifuncţională, în care puteţi mânca sau bea o bere de la dozator, ori puteţi privi la televizorul conectat la o antenă-satelit. Conceptul acesta de vapor transformat în hotel, a început să prindă din ce în ce mai mult în ultimii ani, fiind agreat de cei care vor o cazare în natură, dar în condiţii superioare. Cele 7 cabine au câte două sau trei paturi, sunt dotate cu chiuvetă, frigider, aer condiţionat şi încălzire (în sezonul rece) şi sunt distribuite pe două punţi: la fiecare punte există câte o toaletă şi un duş, iar ca spaţii comune, un salon cu 20 de locuri şi o terasă la ultimul nivel al vaporului. Pe mal este amenajat un loc pentru grătar, o vatră pentru un ceaun (aviz amatorilor) şi un foişor pentru 25 de persoane – totul în inima naturii! Pescarii au la dispoziţie bărci cu motor şi o şalupă rapidă (pret separat). Cu ele pot fi accesate locuri foarte bune de pescuit sau, pur şi simplu, se pot face excursii în aproape toată Delta Dunării. Tot pentru pescari, sunt puse la dispoziţie frigidere şi lăzi frigorifice în care peştele prins poate fi păstrat la gheaţă pentru a fi luat acasă sau, dacă se doreşte, poate fi preparat în bucătăria vaporului. Bine ai venit in Delta Dunarii ! Ca sa intelegi o particica din ceea ce inseamna complexitatea Deltei Dunarii, nu este de ajuns sa citesti aceste randuri, ci trebuie sa vizitezi acest vast si complex mediu natural .
Условия сделки от продавца :
Aceasta oferta este pentru user: mirel777
1 cupon reprezinta : cazare + 3 mese/zi pentru 5 persoane timp de 3 nopti .
Pentru alte detalii sau rezervari sunati la numarul de telefon +40745118511, sau pe adresa de e-mail [email protected]
Сведения о продавце :
Vaporul Energia este o pensiune plutitoare care va asteapta sa va petreceti timpul liber intr-o atmosfera de relaxare. Organizeaza excursii unde vei putea sa vizitezi acest vast si complex mediu natural, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa asculti freamatul stufului si zgomotele naturii si sa intelegi ce inseamna acest loc mirific numit Delta Dunarii.
Связаться с продавцом
Адреса продавца ( Купон по сделке можно использовать по любому из назначенных адресов продавца ) :

DealShaker не несет ответственность за контент, публикуемый третьими сторонами на платформе