CONSULTATII MEDICALE ( MEDICAL CONSULTATIONS)

Зарегистрированный бизнес

Погасить в торговой точке
Цена
0.90 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE — с фиксированной ставкой исключительно для DealShaker. Значение основано на текущем обменном курсе и будет меняться в зависимости от изменения сложности добычи. DealShaker не гарантирует продажную цену в ONE
Доступно купонов
48
Завершение промоакции
31/05/19
Продано купонов
2
Срок действия купонов
25/11/18 - 31/05/19
Описание:
O CONSULTATIE MEDICALA GENERALA include: discutarea problemelor medicale cu medicul, evidentierea factorilor de risc si a cauzelor afectiunilor pacientului, examenul clinc al pacientului general si aaxat pe problema medicala a pacientului, enuntarea unui diagnostic prezumtiv, recomandarea investigatiilor medicale suplimentare pentru sustinerea diagnosticului, citirea investigatiilor efectuate de pacient, formularea tratamentului medicamentos si nemedicamentos de urmat de catre pacient, estimarea evolutiei si prognosticului bolii cu si fara tratament si comunicarea acestora pacientului, negocierea medic -pacient a terapiei pe care doreste pacientul sa o urmeze
Условия сделки от продавца :
In mod normal, in medie, o consultati medicala dureaza 15-20 minute. Daca pacientul necesita investigatii suplimentare de efectuat, pentru a se putea formula diagnosticul mai precis, procesul de formulare a diagnosticului definitiv, se poate intinde pe mai multe zile. La prima consultatie se stabileste un diagnosti prezumtiv, ulterior, in 2-3 intalniri se formuleaza diagnosticul definitiv.
In cazul bolilor acute (evolutie scurta, de 1-5 zile) diagnosticul se poate preciza fara investigatii suplimentare medicale, si se poate recomanda tratamentul, chiar din prima consultatie.
In cazul bolilor cronice, este nevoie de alte 1-3 intalniri, pentru a putea culege date medicale si paraclinice care sa evidentieze cauzele imbolnavirii, organele afectate, complicatiile bolii, tratamentul care se poate face, evaluarea evolutiei si prognosticului bolii.
Exista si tipuri speciale de consultatii medicale, care se pot acorda, in situatiile in care pacientul nu se poate deplasa pana la cabinet. Daca medicul este solicitat sa efectueze consultatia la domiciliul pacientului, si daca medicul este disponibil, atunci toata consultatia se efectueaza la domiciliul pacientului. Pretul consultatiei este dublu, si se plateste si transportul medicului la domiciliu pacientului.
Mai exista si situatia in care pacientul nu se poate deplasa pana la cabinetul medical, medicul nu poate veni la domiciliu pacientului. In aceasta situatie pacientul poate trimite la cabinet un apartinator de incredere care prezinta medicului toate datele medicale, investigatii efectuate si se solicita o opinie medicala prezumtiva.
Trebuie stiut ca cea mai importanta parte a unei consultatii medicale (80 %) este reprezentata de anamneza (discutia cu pacientul despre modul de aparitie a imbolnavirii) si examenul clinic. Daca omiti aceste parti ale consultatiei, valoarea diagnosticului prezumtiv formulat este redusa mult.
Сведения о продавце :
SERVICII MEDICALE, CONSILIERE PENTRU SANATATE SI FRUMUSETE
Связаться с продавцом
Адреса продавца ( Купон по сделке можно использовать по любому из назначенных адресов продавца ) :

DealShaker не несет ответственность за контент, публикуемый третьими сторонами на платформе