DISCOUNT CUPON 50% ONECOIN-MICROPIGMENTARE SPRANCENE TEHNICA PUDRATA

Зарегистрированный бизнес

Погасить в торговой точке
Цена
0.63 ONE
(1 ONE = 42.33 EUR )
ONE — с фиксированной ставкой исключительно для DealShaker. Значение основано на текущем обменном курсе и будет меняться в зависимости от изменения сложности добычи. DealShaker не гарантирует продажную цену в ONE
Доступно купонов
99
Завершение промоакции
31/12/19
Продано купонов
0
Срок действия купонов
06/12/18 - 31/01/20
Описание:
Sprancene powder- efectul pudrat cu siguranta poate fi unul dintre atuurile frumusetii tale atunci cand vine vorba de a avea un look fresh la orice ora din zi sau noapte. Aceasta noua tehnica a machiajului semipermanent te poate ajuta sa ai sprancenele perfecte la care ai visat dintotdeauna, dar cu cel mai natural aspect pe care il poate oferi o tehnica de machiaj semipermanent. Machiajul semipermanent a devenit aliatul de incredere a numeroase femei din Romania si din lume, a cucerit chiar si cele mai pretentioase dive de la Hollywood si a ajuns usor, usor, sa faca parte din ritualul de infrumusetare al celor mai multe dintre noi. Tehnicile moderne de machiaj semipermanent au ca principal scop acela de a pune in valoare frumusetea trasaturilor naturale, de a crea armonie in arhitectura chipului, de corecta subtil mici imperfectiuni si de a pune in lumina calitatile unice ale fiecarui chip. Pe langa estetica, durata lunga de viata a acestuia este un alt motiv pentru care poti opta pentru aceasta procedura de infrumusetare. CE ESTE TEHNICA POWDER? Este un machiaj cu ajutorul caruia make-up artistul realizeaza micropigmentarea sprancenei in degradeuri subtile al mai multor nuante. Tehnicianul urmareste sa creeze aspectul de spranceana machiata (cel asemanator cu aplicarea fardului de sprancene), creand totodata forma ideala si obtinand in cele din urma, un aspect natural, perfect armonios cu intreg chipul. Cu ajutorul acestei tehnici se pot crea sprancene cu cel mai natural aspect, reusind sa ofere rezultate aproape insesizabile pentru cei din jur. Tehnica se potriveste oricarei persoane care isi doreste sprancene definitite, mai bogate, dar cu aspect natural. Este ideala pentru persoane care au goluri in sprancene, celor care doresc desime, conturare si redefinire. Este important insa ca spranceana sa prezinte fire de par natural, astfel incat tehnicianul sa poata realiza machiajul pudrat.
Условия сделки от продавца :
Un cupon reprezinta o plata partiala egala cu 125 lei. Diferenta de 125 lei se va achita la salon.
Serviciile noastre se fac numai cu programare prealabila.
Va rugam sa ne contactati pentru programare.
Сведения о продавце :
Lenion Style Studio, prezent pe piata de peste 20 ani,va ofera servicii complete de frumusete si sanatate, cu produse de calitate la preturi accesibile!
Связаться с продавцом
Адреса продавца ( Купон по сделке можно использовать по любому из назначенных адресов продавца ) :

Дополнительные инструкции :

https://www.facebook.com/SalonLenion

DealShaker не несет ответственность за контент, публикуемый третьими сторонами на платформе