CUPON DISCOUNT 50% ONECOIN-ANALIZA SEGMENTARA- PHOTON Screening

Индивидуальный бизнес

Погасить в торговой точке
Цена
0.57 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE — с фиксированной ставкой исключительно для DealShaker. Значение основано на текущем обменном курсе и будет меняться в зависимости от изменения сложности добычи. DealShaker не гарантирует продажную цену в ONE
Доступно купонов
30
Завершение промоакции
31/07/19
Продано купонов
0
Срок действия купонов
04/03/19 - 31/08/19
Описание:
Acum, ai acces la cele mai bune produse si tehnologii noi, pentru ca tu sa ai rezultate rapide si stabile! - Datorita solutiilor tehnice unice, ne permite diagnosticarea a 47 de segmente ale corpului. Fiecare segment contine informatia cu privire la un anumit organ, sistem si parte din corp, precum si starea maduvei spinarii si a sistemului vegetativ. -Obtineti informatii despre toate organele si sistemele, starea lor fiziologica si modificarile patologice. Se alege schema optima de terapie, fiind una dintre putinele metode eficiente, pentru a controla starea corpului si a preveni boala.
Условия сделки от продавца :
Un cupon reprezinta o plata partiala egala cu 17 euro, pentru o analiza de diagnosticare+tratamentul aferent. Diferenta de 17 euro se va achita la cabinet.
Se vor achizitiona maxim 2 cupoane pe cont, valabile o luna.
Va rugam sa va programati din timp la telefon 0731475368 / 0744842436
Consultatiile se fac la cabinetul din Str Stolnicul Vasile Nr.27 Bl.27 Sc.2 Sector 2, 023362 Bucharest, Romania.
Сведения о продавце :
Nutritionist-nutritie celulara, deparazitare, detoxifiere, slabire, intarirea imunitatii, analize -diagnosticare si tratamente personalizate etc.
Связаться с продавцом
Адреса продавца ( Купон по сделке можно использовать по любому из назначенных адресов продавца ) :

Дополнительные инструкции :

-Ma ocup de cultivarea si elevarea sanatatii fizice si spirituale. In baza experientei acumulate ca practica si studiu vreau sa impartasesc un concept, un stil de viata usor de abordat si aplicat, ce te poate transforma dintr-o fiinta bolnava, plictisita si obosita intr-o persoana sanatoasa, prospera si fericita. Reprezinta un start bun in acord cu timpurile in care traim si provocarile pe care viata ni le aduce.

DealShaker не несет ответственность за контент, публикуемый третьими сторонами на платформе