Cupon discount 50% onecoin-Analiza, ECK, Starea Generala de Sanatate - IMEDIS

Индивидуальный бизнес

Погасить в торговой точке
Цена
0.92 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE — с фиксированной ставкой исключительно для DealShaker. Значение основано на текущем обменном курсе и будет меняться в зависимости от изменения сложности добычи. DealShaker не гарантирует продажную цену в ONE
Доступно купонов
20
Завершение промоакции
31/07/19
Продано купонов
0
Срок действия купонов
04/03/19 - 31/08/19
Описание:
Acum, ai acces la cele mai bune produse si tehnologii noi, pentru ca tu sa ai rezultate rapide si stabile! IMEDIS-Aparat pentru evaluarea starii generale de sanatate -Vizualizare EKG -Afișeazã informații despre parametrii reglãrii autonome a pacientului. Reglarea vegetativã a sistemului nervos autonom. -Indicele echilibrului vegetativ, caracterizează raportul dintre activitatea sistemelor simpatic și parasimpatic ale sistemului nervos autonom. -Indexul Stresului caracterizează gradul de tensiune a muschiului inimii – miocardul. -Portretul Autocorelaţiei caracterizează gradul de similitudine a diferitelor fragmente de ritmogramă. -Sistemul de reglare neuroumoral al pacientului, compoziția și structura substanţelor biochimice din organism, a sistemului endocrin. -Piramida energetica, caracterizează cantitatea totală de energie a corpului și echilibrul între ciclul catabolic și anabolic a acestor resurse în ritmul actual de viață. -Afișează informații despre parametrii stării psiho - emoționale. -Analiza Fractală este concepută pentru a evidenția și evalua vizual gradul de armonizare a bioritmurilor, diferitelor organe și sisteme ale organismului, având o structură fractal, pentru a identifica modificările funcționale și patologice, evaluând starea și prognozând modificările imune în starea de sănătate a pacientului. -Curba gerontologică. -„Sănătate” - analiza globala. -Aura -Descrierea Ceacrelor -Diagnosticare pe meridian
Условия сделки от продавца :
Un cupon reprezinta o plata partiala egala cu 27.50 euro, pentru o analiza de diagnosticare si consultatie. Diferenta de 27.50 euro se va achita la cabinet.
Se vor achizitiona maxim 2 cupoane pe cont valabile o luna.
Va rugam sa va programati din timp la telefon 0731475368 / 0744842436
Consultatiile se fac la cabinetul din Str Stolnicul Vasile Nr.27 Bl.27 Sc.2 Sector 2, 023362 Bucharest, Romania.
Сведения о продавце :
Nutritionist-nutritie celulara, deparazitare, detoxifiere, slabire, intarirea imunitatii, analize -diagnosticare si tratamente personalizate etc.
Связаться с продавцом
Адреса продавца ( Купон по сделке можно использовать по любому из назначенных адресов продавца ) :

Дополнительные инструкции :

-Ma ocup de cultivarea si elevarea sanatatii fizice si spirituale. In baza experientei acumulate ca practica si studiu vreau sa impartasesc un concept, un stil de viata usor de abordat si aplicat, ce te poate transforma dintr-o fiinta bolnava, plictisita si obosita intr-o persoana sanatoasa, prospera si fericita. Reprezinta un start bun in acord cu timpurile in care traim si provocarile pe care viata ni le aduce.

DealShaker не несет ответственность за контент, публикуемый третьими сторонами на платформе