PLATA PARTIALA 50% ONECOIN- FORMATIE PENTRU EVENIMENTE

olymp13 Olymp13

Индивидуальный бизнес

Погасить в торговой точке
Цена
16.75 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE — с фиксированной ставкой исключительно для DealShaker. Значение основано на текущем обменном курсе и будет меняться в зависимости от изменения сложности добычи. DealShaker не гарантирует продажную цену в ONE
Доступно купонов
20
Завершение промоакции
31/12/19
Продано купонов
0
Срок действия купонов
31/12/19 - 31/01/20

Количество

Описание:
Impresar, pentru reusita evenimentului dumneavostra, asigur formatie completa cu instrumentisti, solista vocala, sunet, boxe. Programarile se fac cu 1-12 luni in avans. Pentru petrecerile dv va oferim momente de neuitat!!! Va punem la dispozitie o echipa de profesionisti, formata din instrumentisti cu studii muzicale, experienta in spectacole si evenimente de orice gen. Solista cu un repertoriu bogat, din folcorul vechi si nou , asigur muzica si spectacolul muzical pentru evenimentul special din viata dvs. In functie de preferinte, va punem la dispozitie: muzica populara, cafe concert, trupa de tinere absolvente de conservator, un trio cu o experienta impresionanta ce interpreteaza muzica clasica, cafe-concert, muzica de film, cover-uri, remixuri ale pieselor clasice.
Условия сделки от продавца :
Programarile se fac cu cel putin 1-12 luni in avans. Inainte de a achiziona cuponul, va rog sa sunati pentru a verifica disponibilatea perioadei.
Preturile difera in functie de eveniment si de dorintele dvs, exemplu:
-Clapa, Solista, Acordeon, amplificare=1000 Euro, din care 500 euro se achita in onecoin (1 cupon), restul de 500 euro se achita cash.
-Clapa, Solista, Solist, Acordeon,Vioara, amplificare, dj:=2000 Euro, din care 1000 se achita in onecoin (2 cupoane), diferenta de 1000 euro se achita cash.
In pretul cuponului nu intra cazarea si transportul, acestea vor fi asigurate de catre cumparator.
Ne putem deplasa oriunde in Romania, daca se asigura transportul si cazarea.
Сведения о продавце :
Persoana fizica, comercializez in sistem droppshipping orice gama de produse.
Связаться с продавцом
Адреса продавца ( Купон по сделке можно использовать по любому из назначенных адресов продавца ) :

DealShaker не несет ответственность за контент, публикуемый третьими сторонами на платформе