**INCHIRIERE SALĂ DE CONFERINȚE 100% ONECOIN/ CONFERENCE ROOM RENT 100% ONECOIN**

GPHotel1 GPhotel1

Зарегистрированный бизнес

Погасить в торговой точке
Цена
1.88 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE — с фиксированной ставкой исключительно для DealShaker. Значение основано на текущем обменном курсе и будет меняться в зависимости от изменения сложности добычи. DealShaker не гарантирует продажную цену в ONE
Доступно купонов
15
Завершение промоакции
31/12/19
Продано купонов
10
Срок действия купонов
27/08/18 - 31/12/19

Количество

Описание:
Sală de conferințe modernă de 20 de locuri, dotată cu videoproiector și cu acces gratuit la internet. Poate fi folosită și ca birou pentru întâlniri de afaceri, oferind acces la imprimantâ și scanner. În incinta hotelului aveți acces la restaurant cu 70 locuri și camere de 3 stele *** recent renovate, parcare gratuită supravegheată video, rampa pentru persoane cu disabilități, recepție 24/7, roomservice 24/7, acces facil pe DN1 la intrarea în Ploiești.
Условия сделки от продавца :
Un cupon reprezinta inchirierea salii de conferinta pentru o perioada de 3 ore.
Programarea se va face telefonic cu minimum o săptămâna înainte.
Vă rugăm să vă prezentați cu voucherul la recepția hotelului.
Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați telefonic.
Сведения о продавце :
Construit la finele anului 2011, GP Hotel este cea mai moderna constructie din Ploiesti. Intr-o atmosfera ce imbina eleganta cu rafinamentul vremurilor noastre GP Hotel si-a castigat remunele de-a lungul timpului fiind considerat un nou punct de reper al orasului Ploiesti.

GP Hotel este amplasat pe artera principala a Municipiului Ploiesti, la doar 200 m de Hipodromul din Ploiesti si dupa baza sportiva Green Arena, astfel incat sa va bucurati de ritmul si magia orasului. Locatia garanteaza accesul rapid la majoritatea obiectivelor si atractiilor din orasul Ploiesti.

Punem la dispoziţia clienţilor şi al oaspeţilor lor 19 de camere, 12 twin si 7 duble, complet mobilate si utilate, 60 de locuri in restaurant, 25 de locuri in sala de conferinte.De asemenea, avem o paleta de servicii si facilitati mai mult decat bogata: receptie 24/7, camera nefumatori, camera fumatori, camera bagaje, acces card, grup sanitar individual, televizor LCD, aer conditionat, internet wireless, linie telefonica internationala, minibar, produse de ingrijire personala, spalatorie, curatatorie chimica, servicii de calcat imbracaminte, fax, copiator, parcare clienti.

Hotelul nostru este alegerea perfecta pentru dumneavoastra, daca doriti un sejur pe o perioada indelungata sau pentru un citybreak de o noapte.

FACILITATILE CAMERELOR NOASTRE

Mic dejun Aer conditionat Parcare Animale

Room service Sala fitness TV LCD Wi-Fi Gratuit
Связаться с продавцом
Адреса продавца ( Купон по сделке можно использовать по любому из назначенных адресов продавца ) :

DealShaker не несет ответственность за контент, публикуемый третьими сторонами на платформе